Kreu Ekonomi Kërkohet kontabilist me pervojë pune

Kërkohet kontabilist me pervojë pune

nga Flamur Berisha

Pozita:                       Menaxher/e i/e Financave

Lokacioni:                 Prishtinë

Kompania:                Një nga agjencitë e fluturimeve më të mëdha në Kosovë 

Orari:                         I plotë

Përgjegjësitë

 • Organizon, drejton dhe mbikqyr të gjitha funksionet e menaxhimit financiar dhe kontabilitetit brenda kompanisë,
 • Krijimin dhe permiresimin e vazhdueshem te Departamentit te Financave dhe Kontabilitetit duke krijuar Procedurat e  nevojshme
 • Menaxhimi i aspekteve tatimore te kompanise dhe kordinimi me kompanite konsulente dhe  Auditoret etj.
 • Ndihmon në përgaditjen e planeve strategjike, buxheteve dhe parashikimeve financiare, si dhe kontrollon në përgjithësi sistemet e menaxhimit financiar,
 • Regjistrimi i blerjeve/shitjeve komunikimi me kliente dhe furnitor

Kualifikimi

 • Së paku 3 vite përvojë menaxheriale në fushën e financave  në biznese të mëdha
 • Njohuri për SNRF,çështjet e kontabilitetit dhe sistemin e taksave të Kosovës,
 • Aftësi udhëheqëse dhe të vendimmarrjes;
 • Aftësi të analizës së të dhënave dhe metodave të parashikimit;
 • Aftësi të komunikimit dhe prezantimit;
 • Aftësi analitike;
 • I/e aftë të punojë në ekip dhe në mënyrë të pavarur;
 • Nivel i avancuar i Gjuhës Angleze dhe përdorimit të Microsoft Office-it.

Për të aplikuar për poziten, ju lutem klikoni butonin “Apliko” më poshtë.

Konkursi është i hapur deri me datën 14 Dhjetor 2020.

APLIKO KETU:

https://kosovajob.com/job-application-form?id=6514

Ju gjithashtu mund të pëlqeni