Kreu Ekonomi Keto biznese do te hapen sot (FAZA III)

Keto biznese do te hapen sot (FAZA III)

nga Flamur Berisha

VEPRIMTARITË EKONOMIKE SIPAS KODEVE NACE, FAZA E III, 01.06.2020

NJOFTIMET MË TË REJA NGA MINISTRIA E EKONOMISË, PUNËSIMIT, TREGTISË, INDUSTRISË, NDËRMARRËSISË DHE INVESTIMEVE STRATEGJIKE (MEPTINIS) FRESKUAR MË: 01/06/2020

Link:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sW5kdwZnBXH3b9fo8SS2oHIs_jps_Mx1ceEQHoZTWmk/htmlview?fbclid=IwAR3HrX5zH9rT_ms-rIoWZ1q_OMtK54ZYQNaUrnYYSwz9GYtH0mnlmpr5G6o#gid=1618767525

Ju gjithashtu mund të pëlqeni