Kreu Ekonomi Keto biznese kanë të drejtë të punojnë gjatë vikendit ne Kosovë

Keto biznese kanë të drejtë të punojnë gjatë vikendit ne Kosovë

nga Flamur Berisha

Bizneset qe kane te drejte te punojne nga sot ne oren 21:00 deri te henen nga ora 05:00 jane:

Furrat të bukës, barnatoreve, marketeve të vogla, pompave të derivateve.

Institucionet shëndetësore  publike dhe private për nevoja mjekësore, prodhim, furnizim dhe shitje të mallrave esenciale.

Për shërbime dhe aktivitete që ndërlidhen me menaxhimin e COVID 19 të                (menaxhmenti dhe personeli esencial qeveritar dhe komunal nga këta sektorë – shëndetësi, siguri dhe administratë shtetërore).

Operatorët ekonomik dhe transporti i lirë i mallrave/shërbimeve për të siguruar funksionimin e zingjirit të furnizimit.https://central.gjirafa.com/renderer.html?v=1.1

Pezullohen paragrafet 7,8,11,12,13,14,20  e vendimit të qeverisë 01/39 të datës 01.11.2020 deri në kohën e përcaktuar sipas dispozitivit 1 të këtij vendimi.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni