Kreu Ekonomi Këto janë masat që qeveria i votoje sot si ndihma për biznese!

Këto janë masat që qeveria i votoje sot si ndihma për biznese!

nga Flamur Berisha

“Masa e parë – shuma 6.5 milionë euro do të shpërndahet për të vetëpunësuari për bizneset e vogla. Masa e dytë, kemi ndarë për ministrinë e Arsimit dhe Shkencës 5 milionë euro për të mbështetur organizimin e mësimit në kushte të veçanta. Masa e tretë,  do të vazhdojmë ta mbështesim Ministrinë e Kulturës dhe Sportit në shumë 2.5 milionë euro”, tha ai.

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Avdullah Hoti ka thënë se në mbledhjen e Qeverisë është marrë vendim se si do të bëhet shpërndarja e mjeteve financiare në kuadër të programit për rimëkëmbje ekonomike.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni