Kreu Financa Keto jane te gjitha pagesat qe Ministria e Financave ka ekzekutuar!

Keto jane te gjitha pagesat qe Ministria e Financave ka ekzekutuar!

nga Flamur Berisha

Pagesa 1: Hekuran Murati ne facebook deklaroj: Sot është realizuar pagesa e pensioneve me shtesën e aprovuar nga Qeveria. 69 milionë euro për 295 mijë përfitues, është pagesa më e madhe që është realizuar ndonjëherë!

Pagesa 2: Faton Peci ne facebook deklaroj: Ministri i Bujqesise, Faton Peci permes rrjetit social facebook deklaroj:
3 milionë euro për vetëm katër muaj për 3530 fermerë përfitues për kompenzimin e dëmeve në bujqësi!
1.3 milionë, 1070 fermerë përfitues – për periudhën kohore Korrik – Dhjetor 2020!
1.7 milionë, 2460 fermerë përfitues – për periudhën kohore Janar – Nëntor 2021!

Aprovuam pakon e projekt – ligjeve prej 19-të sosh në të cilët janë ndryshuar dhe plotësuar dispozitat ligjore që kanë të bëjnë me sanksionet administrative me qëllim të zbatimit të nenit 167 të Ligjit Nr.05/L-087 për Kundërvajtje.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni