Kreu Ekonomi Keto vende nesër nuk do te kenë rrymë njofton KEDS

Keto vende nesër nuk do te kenë rrymë njofton KEDS

nga Flamur Berisha

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Prishtinë

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekolla Hjakobilla (kodi: 14016004) prej orës 11:00 – 15:00.

Vendet: Keqekolle, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc, Mutivodë

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjakovë

Nga TS 110/35/10[kV] Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Pataqani (kodi: 82000001) prej orës 11:00- 15:00.

Vendet: Fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm, Pataçan i Poshtëm, Senoc, Varjak, Zatriç.

Arsyeja: Mirembajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të dëmtuara në LP.

NS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

LP 10kV Konvikti (kodi: 81084022) prej orës 10:00- 14:00.

Vendet: Rrugët: Bujar Syla (1konsumator), Edit Durham, Elton Zherka, Marin Barleti (një pjesë), Mbretëresha Teuta, Musa Zajmi, Tirana, Xh.Gjakova dhe Xhemajl Avdullahu (2 konsumatorë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, pastrimi I Ts 04kv dhe kontrollimi I kokës të kabllos në TS 85.

Ferizaj

Nga NS 110/35/10kV Ferizaj 1 (Bibaj) do të ndërprehet dalja 35kV – H05:

NS 35/10kV Kaqaniku – H06 (kodi 400430) pa tension mbesin daljet 10kV nga ora 11:00- 14:00.

Vendet: Rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Agim Bajraku, Dushkaja, Emin Duraku, Ganimete Tërbeshi (një pjesë), Ismajl Qemali, Ismajl Raka, Skendërbeu dhe rruga Vllezërit Çaka (një pjesë), si dhe një pjesë e Kaçanikut, Agim Bajrami, Emin Duraku (një pjesë), Ismajl Raka, Ramadan Agushi dhe UÇk, Demush Bilalli, Dëshmorët e Lirisë, Emin Duraku, Ismajl Qemali (një pjesë), Ismajl Raka, Lagjja e Re, Migjeni.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni