Kreu Ekonomi Këtu duhet ta bëni ankesën nëse nuk ju kanë dalë paratë nga Ministria e Financave per masat 1.1, 1.2 dhe 1.3

Këtu duhet ta bëni ankesën nëse nuk ju kanë dalë paratë nga Ministria e Financave per masat 1.1, 1.2 dhe 1.3

nga Kontabilisti

Te gjitha bizneset qe kane aplikuar per masen 1.1 , 1.2 dhe 1.3 dhe qe nuk kane perfituar ende nga kjo mase, ankesen mund ta bejne duke derguar email ne emailin zyrat te ankesave. Emailin mund ta gjeni ketu ne kete link: https://mf.rks-gov.net/page.aspx?id=1,66 Por nje nder arsyet kryesore se pse biznesi juaj nuk i ka marre keto para ende eshte sepse nuk i keni paguar tatimet dhe kontributet per muajin perkates.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni