Kreu Ekonomi Kjo është shuma qe do ti shpërndahet secilit vetë punesuar nga fondi prej 6.5 milion euro!

Kjo është shuma qe do ti shpërndahet secilit vetë punesuar nga fondi prej 6.5 milion euro!

nga Flamur Berisha

Në Ministrinë e Ekonomisë dhe Ambientit, në nën-programin Ndërmarrësia, do të ndahen 6,500,000 € (gjashtë milionë e pesëqind mijë euro). Ndarja e mjeteve bëhet për vazhdimin e subvencionimit në emër të linjës së pagave për bizneset aktive dhe “Të vetëpunësuarit”, me kriteret që do te caktohen me vendim të veçantë të Qeverisë.

Shuma qe mendohet ti ndahet secilit vete punesuar eshte 250-300 euro. Por ajo me e sakta mendohet te jete 290 euro per secilin vete te punesuar.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni