Kreu Financa Kjo kompani private në Kosovë i rrit pagat e punetorëve pas rritjes se qmimeve

Kjo kompani private në Kosovë i rrit pagat e punetorëve pas rritjes se qmimeve

nga Flamur Berisha

Duke parë fluksin e ngritjes së çmimeve dhe inflacionin në pothuaj çdo segment të jetës në Kosovë, kam marrë VENDIM;

që, të gjithë punonjësve të ‘ELKOS GROUP-Etc’ përfshirë këtu edhe kompanitë përcjellëse të familjes tonë, tu bëjë rritje të pagës mujore, në vlerë fillestare me mbi 5%.

Bashkë në secilën ditë të jetës, bashkë në çdo sfidë, bashkë në çdo sukses!

Punonjësve/kolegëve u urojë të kenë vetëm shëndet dhe vetëm suksese në arritjet tona të mëtejme.

Me respekt;
Ramiz Kelmendi – President i ‘Elkos Group-Etc’

Ju gjithashtu mund të pëlqeni