Kreu Ekonomi Komunat e Kosovës nuk perfshijne asnje pako te rimekëmbjes për biznese në buxhetin e vitit 2021

Komunat e Kosovës nuk perfshijne asnje pako te rimekëmbjes për biznese në buxhetin e vitit 2021

nga Flamur Berisha

Komunat e Kosoves nuk kane perfshire ne buxhetin e vitit 2021 asnje pako per rimekembje te bizneseve te komunave te tyre. Shembull per mbeshtetje financiare ne vitin 2020 kishte Komuna e Prishtines ku me planprogramin e tyre kishin ndare Grande per bizneset e vogla dhe te mesme.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni