Kreu Ekonomi Konfirmohet monopoli në shënjim të naftës: 6 milionë euro në vit

Konfirmohet monopoli në shënjim të naftës: 6 milionë euro në vit

nga Flamur Berisha

Ministriae Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë e ka konfirmuar monopolin e krijuar nga ish-ministri i Tregtisë, Vesel Krasniqi.

Në një përgjigje për KALLXO.com, kjo Ministri ka thënë se kontrata për shënjim të markës është nënshkruar për një periudhë pesëvjeçare.

“Ish-ministri Krasniqi ka nxjerrë vendim për të emëruar një trupë për shënjimin e karburanteve të naftës. Ish-ministri gjithashtu ka lidhur kontratë me trupën për shënjimin”, thuhet në përgjigjen e Ministrisë së udhëhequr nga Rozeta Hajdari

Ju gjithashtu mund të pëlqeni