Kreu Ekonomi Konkurs për punë: Zyrtar i Financave dhe Kontabilitetit

Konkurs për punë: Zyrtar i Financave dhe Kontabilitetit

nga Flamur Berisha

Për konkursin në Moneta, klikoni këtu.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni