Kreu Ekonomi Konkurs Pune: Menaxher i rrjetit të Marketeve në Shell Kosova

Konkurs Pune: Menaxher i rrjetit të Marketeve në Shell Kosova

nga Flamur Berisha

MENAXHER I RRJETIT TË MARKETEVE NË SHELL KOSOVA

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

  • MENAXHIMI I PUNËVE DHE PERSONELIT TË NJË PJESE SË RRJETIT TË MARKETEVE.
  • MENAXHIMIN DHE RRITJEN E SHITJEVE TË PRODUKTEVE TË MARKETEVE.
  • ORGANIZON FURNIZIMIN E MARKETEVE ME TË GJITHË ARTIKUJT E DOMOSDOSHËM DHE TË NEVOJSHËM PËR SHITJE.

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

  • SHKOLLIMI I LARTË EKONOMIK, MENAXHMMENT DHE BIZNES GRADA MASTER.
  • NJOHJA E GJUHËS ANGLEZE E DOMOSDOSHME.
  • PATENT SHOFER KATEGORIA-B.

APLIKIMI DUHET TË BËHET VETËM ONLINE DUKE DËRGUAR:

CV-NË TUAJ ME FOTO PËRMES E-MAIL ADRESËS:  hr.shell.rks@gmail.com

NË SUBJEKT TË SHËNOHET POZITA PËR TË CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 8.00-17.00 NE TEL: +38649940014

Ju gjithashtu mund të pëlqeni