Kreu Ekonomi Konkurs pune per poziten Arkatare dhe Sektoriste

Konkurs pune per poziten Arkatare dhe Sektoriste

nga Flamur Berisha

Interex Kosova ka hapur konkurs per pozitat Arkatare dhe Sektoriste, Per te aplikuar ne kete pozite ju lutem dergoni CV ne hr@interex-supermarket.com

Ju gjithashtu mund të pëlqeni