Kreu Ekonomi Kontabilisti.com ofron sherbime profesionale të kontabilitetit

Kontabilisti.com ofron sherbime profesionale të kontabilitetit

nga Flamur Berisha

KONTABILISTI.COM OFRON SHERBIME KONTABILITETI PËR BIZNESET E VOGLA DHE TE MESME

SHERBIMET:
• REGJISTRIM TE BIZNESIT
• MBAJTIA E LIBRAVE TE KONTABILITETIT
• HARTIMI DHE DEKLARIMI I TATIMEVE NE SISTEMIN EDI
• KONSULENCE FINANCIARE
• MBYLLJE TE BIZNESIT

SHERBIMET OFROHEN NGA KONTABILISTET PROFESIONIST |

Te gjitha bizneset qe jane te interesuara te bashkepunojne me stafin e Kontabilistit mund te na kontaktoni ne numrin tone te telefonit +383 44 296 189

Ju gjithashtu mund të pëlqeni