Kreu Biznes Kontrolla të ashpërta per keto kategori te bizneseve. Inspektoret ne terren

Kontrolla të ashpërta per keto kategori te bizneseve. Inspektoret ne terren

nga Kontabilisti

Mbrëmë në komunën e Pejës janë zhvilluar disa kontrolla nga Inspektorati dhe Policisë së Kosovës për respektimin e masave antiCovid.

Sipas të dhënave të fundit, ata kanë mbyllur disa lokale të njohura të gastronomisë dhe shumë të tjera janë dënuar për shkak të tollovisë së krijuar dhe mos respektimit të masave.

Ndryshe, lokalet kanë drejtë të qëndrojnë hapur deri në ora 11:00, por muzika të ndalet në ora 21:30 dhe klientët të qëndrojnë ulur në karrige./Njeshi/

Ju gjithashtu mund të pëlqeni