Kreu Ekonomi Kosova perfiton 9 milion Euro nga Komisioni Evropian. Keshtu do te ndahen keto para!

Kosova perfiton 9 milion Euro nga Komisioni Evropian. Keshtu do te ndahen keto para!

nga Flamur Berisha

Reformat në administratën publike i kanë sjell Kosovës mbi 9-milion Euro nga Komisioni Evropian Që nga viti 2018, Qeveria e Republikës së Kosovës zbaton Kontratën e Reformës Sektoriale për Reformën e Administratës Publike, e cila është nënshkruar me Komisionin Evropian në vitin 2017.

Qëllimi i kësaj kontrate është të mbështesë procesin e reformës në administratën e Kosovës me qëllim të rritjes së përgjegjësisë, transparencës dhe efektivitetit të administratës publike, me fokus më të madh në nevojat e qytetarëve dhe bizneseveMë shumë: https://bit.ly/3q1YwWR

Ju gjithashtu mund të pëlqeni