Kreu Ekonomi Krahasuar me muajin Janar 2020, të hyrat tatimore në Janar 2021 a kane pasur rritje?

Krahasuar me muajin Janar 2020, të hyrat tatimore në Janar 2021 a kane pasur rritje?

nga Flamur Berisha

🟢 Krahasuar me muajin Janar 2020, të hyrat tatimore në Janar 2021 kanë shënuar rritje.

🟢 Falë masave të mirë-planifikuara dhe përkushtimit të Ministrisë së Financave, jo vetëm që është ruajtur stabiliteti makro-fiskal i vendit, por edhe është shënuar rritje e të hyrave që ofron sinjal të rëndësishëm të rimëkëmbjes ekonomike.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni