Kreu Ekonomi Kryeministri Hoti: Se shpejti do ti perkrahim edhe punetorët

Kryeministri Hoti: Se shpejti do ti perkrahim edhe punetorët

nga Flamur Berisha

Postimi i plote i Kryeministrit Hoti:

Bizneset dhe punëtorët që janë prekur nga kjo situatë nuk janë vetëm. Shteti i Kosovës do tu ndihmojë në tejkalimin e situatës, siç ka bërë duke ndihmuar bizneset, punëtorët, bujqit, gratë në biznes, komunitetet jo shumicë, familjet në asistentë sociale dhe të tjerët përmes fondit për rimëkëmbje ekonomike prej 365 milionë euro.

Do të vazhdojmë edhe në vitin e ardhshëm me fondin për rimëkëmbje, i cili është paraparë fillimisht në shumë prej 182 milionë euro, por që do të rritet me burime të tjera të jashtme.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni