Kreu Ekonomi Ku duhet te aplikoj per punë pasi kamë humbur vendin e punes gjate pandemise!

Ku duhet te aplikoj per punë pasi kamë humbur vendin e punes gjate pandemise!

nga Flamur Berisha

Te gjithe personat qe kane humbur vendin e punes gjate pandemise fillimisht duhet te drejtohen tek enti i punesumit ku duhet te regjistroheni si i pa pune.

Pastaj per te gjetur me lehte pune ju fillimisht duhet ta krijoni nje CV dhe te drejtoheni tek keto agjensi te punesimit:

KosovaJob

Portal Pune

Gjejë Pune

Burime Njerzore

Ju gjithashtu mund të pëlqeni