Kreu Ekonomi Ku duhet te drejtohem per te gjetur pune pasi kame humbur vendin e punes dhe jam i pa pune!

Ku duhet te drejtohem per te gjetur pune pasi kame humbur vendin e punes dhe jam i pa pune!

nga Flamur Berisha

Se pari ju duhet te drejtoheni tek Enti i punesimit ku duhet te lajmroheni si i pa pune. Enti i punesimit me mundesi do ju kontaktoj dhe do ju drejtoje per nje pune te perkohshme apo edhe me shume.

Njeherit ju duhet ta pergaditni gjithashtu nje CV profesionale dhe te aplikoni ne njeren nga konkurset e publikuara nga portalet qe ofrojne punesim.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni