Kreu Ekonomi Ku mund ti gjej Librat e blerjes dhe Librat e shitjes sipas kerkesave te ATK-së

Ku mund ti gjej Librat e blerjes dhe Librat e shitjes sipas kerkesave te ATK-së

nga Flamur Berisha

Librat e blerjes dhe librat e shitjes sipas formatit te ATK-se mund ti gjeni ne linkun: http://www.atk-ks.org/librat-e-blerjes-dhe-te-shitjes/

http://www.atk-ks.org/librat-e-blerjes-dhe-te-shitjes/
http://www.atk-ks.org/librat-e-blerjes-dhe-te-shitjes/

Ju gjithashtu mund të pëlqeni