Kreu Ekonomi Ku mund ti gjejë kurset zyrtare të valuta në periudha ditore dhe mujore?

Ku mund ti gjejë kurset zyrtare të valuta në periudha ditore dhe mujore?

nga Flamur Berisha

Burimi: Banka Qendrore Evropiane, Fondi Monetar Ndërkombëtar dhe bankat qendrore të rajonit.  Kursin historik ditor dhe mujor mund ta gjeni në arkivën e Bankes Qendrore. Kliko ketu: Bankës Qendrore Evropiane

Ju gjithashtu mund të pëlqeni