Kreu Ekonomi Kur do të hapet aplikimi për tërheqjen e 900€ për personat qe kanë humbur vendin e punes?

Kur do të hapet aplikimi për tërheqjen e 900€ për personat qe kanë humbur vendin e punes?

nga Flamur Berisha

Qeveria në detyrë e Kosovës brenda 10-14 dite pritet që të marrë një vendim lidhur me shpërndarjen e mjeteve të parapara në buxhetin e këtij viti për rimëkëmbje ekonomike.

bizneset dhe qytetarët duhet të presin ministritë e linjës për t`u informuar për mënyrën se si do të shpërndahen këto fonde, kriteret që duhet plotësuar për të qenë përfitues dhe kohën e aplikimit nëse nevojitet aplikim”.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni