Kreu Ekonomi Kurti tregon numrin e qerdheve te reja qe do ti nderton

Kurti tregon numrin e qerdheve te reja qe do ti nderton

nga Flamur Berisha

Programi i Qeverisë pasqyron, orientimet e përgjithshme të Qeverisë, sa i përket agjendës së integrimit evropian dhe politikës së jashtme. Ne do të aplikojmë me kërkesën për anëtarësim në Bashkimin Evropian. Qeveria synon të fokusohet në dy prioritete më urgjente:
– Do të ndërtojmë 160 çerdhe të reja për fëmijë anembanë Kosovës.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni