Kreu Ekonomi Kush është i obliguar të deklaroj TVSH-në?

Kush është i obliguar të deklaroj TVSH-në?

nga Flamur Berisha

Secili person i cili zhvillon një aktivitet ekonomik (prodhim, tregëti apo kryen shërbime të ndryshme) në Kosovë në mënyrë të rregullt apo jo të rregullt, pavarësisht nga qëllimi ose rezultati i atij aktiviteti ekonomik dhe kur qarkullimi në 12 muajt e fundit tejkalon pragun prej 30,000 € duhet të regjistrohet për certifikatë të TVSH-së dhe të deklarojë atë në bazë të periudhave të caktuara tatimore

Ju gjithashtu mund të pëlqeni