Kreu Ekonomi Kushë do te jetë aplikanti i parë për tërheqjën e 10%-shit?

Kushë do te jetë aplikanti i parë për tërheqjën e 10%-shit?

nga Flamur Berisha

Interesimi i madh i qytetareve per terheqjen e mjeteve nga trusti ka bere qe shume persona te behen kureshtare qe kush do te jete aplikanti i pare tek trusti10.org. Ftojme trustin pensional qe ta publikoje dhe te fitoje se paku nje shperblim simbolik.

Te gjithe aplikanteve ju urojme suksese.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni