Kreu Ekonomi Kuvendi dhe Presidenca ia ka ndarë vetës 600 euro shtesa për fundvit, krahas pagave

Kuvendi dhe Presidenca ia ka ndarë vetës 600 euro shtesa për fundvit, krahas pagave

nga Flamur Berisha

Zëvendësministri në detyrë i Financave, Agim Krasniqi, ka thënë se dy institucionet kryesore në vend, Kuvendi dhe Presidenca e Kosovës krahas pagës së tyre po ndajnë edhe nga një shtesë rreth 500-600 euro për festat e fundvitit.

Krasniqi ka thënë se në Kuvend dhe Presidencë të Kosovës po bëhet “lulëzim ekonomik”

Ai thotë se nuk po di asgjë dhe nuk paska kuptu e dëgju se në Kosovë ka rritje e lulëzim ekonomik.

Tutje, Krasniqi hton se nuk e kupton se si shumë njerëz kanë humbur vendet e punës dhe dy institucionet kryesore në vend po ndajnë krahas pagave dhe shtesa nga 500-600 euro.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni