Kreu Ekonomi Kuvendi voton ndarjen e 11 milionë eurove për ketë kategori te personave

Kuvendi voton ndarjen e 11 milionë eurove për ketë kategori te personave

nga Flamur Berisha

Deputetët e Kuvendit të Kosovës me 61 vota për kanë miratuar rekomandimet e Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti lidhur me propozimin që Operatori i Sistemit, Transmisionit dhe Tregut të energjisë elektrike të Kosovës (KOSTT) të marrë përgjegjësinë për pagesën e rrymës për serbët në katër komunat veriore.

Sipas këtij vendimi, për këto komuna në veri të Kosovës janë ndarë 11 milionë euro për pagesën e rrymës.

Javën e kaluar, komisioni kishte miratuar propozimin e KOSTT-it për ndarjen e këtyre mjeteve.

Pas këtij vendimi, i menjëhershëm kishte qenë reagimi i opozitës.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni