Kreu Ekonomi Ky është afati për aplikim për ti fituar 900€ personat qe kane humbur vendin e punes

Ky është afati për aplikim për ti fituar 900€ personat qe kane humbur vendin e punes

nga Flamur Berisha

Sipas ligjit per rimekembje ekonomike Paguhen nga ana e buxhetit te republikes se Kosoves, pagat e punonjesve ne sektorin privat per periudhen tetor-dhjetor 2020 te cilet si pasoje e pandemise COVID-19, jane larguar apo pezulluar nga puna e tyre per periudhen jo me te vjeter se 3 muaj pas dates 29 shkurt e deri me 30 dhjetor 2020.

Afati per aplikim do te hapet ne janar te vitit 2021dhe do te zgjase deri ne Mars 2021

Ju gjithashtu mund të pëlqeni