Kreu Financa Ky është njoftimi i fundit më rëndesi nga Ministri i Financave

Ky është njoftimi i fundit më rëndesi nga Ministri i Financave

nga Flamur Berisha

Kërkesa për të investuar në Bono të Diasporës ka arritur në 5 milionë euro.

✅ Investim i garantuar nga shteti
✅ Fitim i liruar nga tatimi
✅ Investimi mund të shitet para afatit

Paratë e investuara në Bono të Diasporës përdoren për të zhvilluar ekonominë e vendit. Përgjatë kohës së investimit ju fitoni interes, dhe në fund të afatit u kthehet edhe investimi në tërësi.

Bashkatdhetarët tanë kanë kohë edhe deri me 18 gusht që të investojnë në Bono të Diasporës.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni