Kreu Ekonomi Ky është numri zyrtar i vetë punesuarve që perfitojnë nga fondi prej 6.5 milion euro nga Ministria e Financave

Ky është numri zyrtar i vetë punesuarve që perfitojnë nga fondi prej 6.5 milion euro nga Ministria e Financave

nga Flamur Berisha

as aprovimit të vendimit nga Qeveria e Republikës së Kosovës me datën 21.01.2021, lidhur me mbështetjen e sektorit privat – të vetëpunësuarit, kemi kënaqësinë të njoftojmë se sot, datë 29.01.2021 jane ekzekutuar pagesat e para për 13,294 biznese, që punësojnë 15,612 individ, në vlerë totale prej mbi 4.5 milion euro.

Masa për të vetëpunësuarit përfshinë gjithësej 19,826 biznese, që punësojnë 22,222 punëtor dhe në vlerë totale 6.45 milione euro.

Numri zyrtar qe perfituan nga kjo mase eshte 15,517 vete punesuar.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni