Kreu Financa Ky është postimi i fundit i Ministrit te Financave Hekuran Murati.

Ky është postimi i fundit i Ministrit te Financave Hekuran Murati.

nga Kontabilisti

272 pajisje Antminer janë konfiskuar sot në mëngjes në një operacion të Doganës dhe Policisë, në pjesën veriore të vendit.Këto pajisje, nëse lihen të punojnë pandërprerë, shpenzojnë përafërsisht 300,000 kWh energji elektrike, apo sa shpenzimi mesatar i 500 shtëpive. Me çmimet aktuale të importit, i bie 60,000-120,000 euro/muaj. Për këtë po flasim kur po themi se nuk mund të lejojmë pasurimin e paligjshëm të disave, në kurriz të taksapaguesve.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni