Kreu Ekonomi Ky është vendimi i fundit më rëndesi nga Ministria e Ekonomisë

Ky është vendimi i fundit më rëndesi nga Ministria e Ekonomisë

nga Flamur Berisha

Qeveria Kurti ka marrë vendim për anulimin e propozimit të Qeverisë Hoti për emërimin e anëtarëve të Bordit në Autoritetin Rregullativ për Komunikimet Elektronike dhe Postare.

Në mbledhjen e Qeverisë, kryeministri Kurti tha se në këto propozime nuk është respektuar kuota gjinore.

Ndryshe, Qeveria Hoti kishte propozuar në dhjetor të vitit të kaluar pesë emra, Bahri Anadollin për kryetar, ndërsa për anëtar ishin propozuar Hazir Hajdari, Mark Buzhala, Iliriana Berisha e Faruk Rexhaj.

h

Ju gjithashtu mund të pëlqeni