Kreu Ekonomi Ky është vendimi i parë interesant i qeverise Kurti

Ky është vendimi i parë interesant i qeverise Kurti

nga Flamur Berisha

Vendimi i parë në zyrën e Qeverisë së Kurtit, terma ledhatues për kryeministrin dhe zevendskryeministrin

Albin Kurti sapo ka mbajtur mbledhjen e parë me kabinetin e tij qeverisës. 

Ceremonia ishte tejet e shkurtër dhe ceremoniale, ndërsa Kurti ka premtuar se gjatë javës do mbahet edhe një mbledhje tjetër ku do të merren vendime të nevojshme.

Një detaj bie në sy në tavolinën e Kurtit si kryeministër. 

Termi i tij si kryeminstër është shtuar me SHT (shkëlqesia e tij) si edhe me SHS (shkëlqesia e saj), para zëvëndëskryeministres Gërvalla.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni