Kreu Financa Ky shteti fqinjë sërish shpërndan para për të rinjtë, këtë herë nga 100 euro

Ky shteti fqinjë sërish shpërndan para për të rinjtë, këtë herë nga 100 euro

nga Kontabilisti

Ministri i Financave në Serbi, Sinisa Mali ka deklaruar se ligji që u mundëson të rinjve të marrin 100 euro ndihma do të hyjë në fuqi nesër ose më 12 janar dhe se nga ajo datë varet se kush do të marrë gjithë atë ndihmë.

Aplikimi për 100 euro ndihmë nga të rinjtë nga mosha 16 vjeç deri më 30 fillon më 15 janar dhe do të zgjasë deri më 30 janar. Ai theksoi se qytetarët për të aplikuar duhet të fusin sërish të dhënat e tyre në portalin e Administratës së Thesarit për atë lloj ndihme/ BotaPress

Ju gjithashtu mund të pëlqeni