Kreu Ekonomi Lajm i fundit: mblidhet qeveria dhe vendosen masat e reja. Tregohet se a do te hiqet ora policore

Lajm i fundit: mblidhet qeveria dhe vendosen masat e reja. Tregohet se a do te hiqet ora policore

nga Kontabilisti

Sot do të propozohen masat e reja antiCOVID në Qeveri.

Klan Kosova merr vesh se do të ketë zbutje të theksuara të masave, ndër to edhe ora policore e cila përfundimisht do të hiqet.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni