Kreu Biznes Lajm i mire: edhe viva fresh e zvoglon qmimin e vajit dhe të bukes

Lajm i mire: edhe viva fresh e zvoglon qmimin e vajit dhe të bukes

nga Kontabilisti

Njoftim i rëndësishëm!

Viva Fresh Store ka vendosur që ta subvencionojë çmimin e vajit në të gjitha pikat e saja në krejt Kosovën! Nga SOT, çmimi i vajit do të jetë 1.95 cent!
Po ashtu, edhe çmimi i bukës vazhdon të subvencionohet dhe mund ta gjeni për vetëm 30 cent!

JU faleminderit!

Ju gjithashtu mund të pëlqeni