Kreu Ekonomi Lajm i mirë: ekzekutohen pagesat për keto kategori nga Qeveria

Lajm i mirë: ekzekutohen pagesat për keto kategori nga Qeveria

nga Flamur Berisha

Ministria e Financave dhe Transfereve në Kosovë ka bërë të ditur se nga dita e premte do te fillojne të kryhen pagesat për skemën sociale.

Pra më 24 të këtij muaji do të kryhen pagesat për skemën e asistencës sociale.

Pagesat per keto kategori do te behen per nga 100 euro shtese nga paga baze.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni