Kreu Financa Lajm i mirë: ekzekutohen pagesat per shtesat per femije dhe lehona

Lajm i mirë: ekzekutohen pagesat per shtesat per femije dhe lehona

nga Kontabilisti

Ministria e Financave njofton te gjitha lehonat se jane ekzekutuar pagesat per shtesat per femije dhe lehona raporton kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni