Kreu Financa Lajm i mire: Filloje ekzekutimi i pagesave per keto kategori te personave

Lajm i mire: Filloje ekzekutimi i pagesave per keto kategori te personave

nga Flamur Berisha

Sot është bërë pagesa e shtesave për fëmijë për gjithsej 16,001 pranuese. 831 aplikuese kanë pasur të dhëna të pasakta, andaj përmes eKosova do të njoftohen që të përmirësojnë të dhënat, dhe muajin vijues do t’i pranojnë shtesat edhe për muajin shtator, retroaktivisht, pasi të kenë përmirësuar të dhënat e nevojshme.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni