Kreu Ekonomi Lajm i mire: Kjo kategori në të gjitha pikat e postes mund ti terheqin dyfishin e asistencave sociale

Lajm i mire: Kjo kategori në të gjitha pikat e postes mund ti terheqin dyfishin e asistencave sociale

nga Flamur Berisha

Ministri në detyrë i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, ka njoftuar të gjitha familjet përfituese të asistencës sociale se do të pranojnë shumën e dyfishtë të asistencës sociale.

Ata do të marrin këtë pagesë deri në mars 2021.“Të gjitha familjet përfituese të asistencës sociale nga nesër do të pranojnë shumën e dyfishtë të asistencës sociale, ashtu siç është marrë vendimi për muajt janar, shkurt, mars 2021Shkrimi i plotë:

Njoftim për familjet përfituese të asistencës socialeTë gjitha familjet përfituese të asistencës sociale nga nesër do të pranojnë shumën e dyfishtë të asistencës sociale, ashtu siç është marrë vendimi për muajt janar, shkurt, mars 2021.

Për shkak të interesimit të shumë familjeve, përfitues të asistencës sociale, dua të njoftoj se Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale ka përcjellur listat e familjeve përfituese në Thesar, për të procesuar me tej për shpërndarje të pagesave që nga nesër nëpër të gjitha pikat postare në bazë të marrëveshjes së MPMS me Postën e Kosovës.Angazhimi ynë për t’iu dalur në ndihmë kategorive në nevojë nuk do të mungojë asnjëherë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni