Kreu Financa Lajm i mire. Kuvendi miraton keto marveshje financiare. Ja kush perfiton

Lajm i mire. Kuvendi miraton keto marveshje financiare. Ja kush perfiton

nga Kontabilisti

3 marrëveshje të rëndësishme ndëkombëtare që kalojnë shifrën 50 milionë euro, u votuan sot në Kuvendin e Kosovës. Komuna e Mitrovicës dhe ajo e Vushtrrisë janë dy komunat që përfitojnë drejtpërdrejt nga marrëveshjet për impiantin dhe projektin e trajtimit të ujërave të zeza.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni