Kreu Financa Lajm i mire: me daten 15 pritet te ekzekutohen keto kategori te pagesave

Lajm i mire: me daten 15 pritet te ekzekutohen keto kategori te pagesave

nga Kontabilisti

Ministria e Financave njofton të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës, se me daten 15 Qershor do te bejë ekzekutimin e pagesave muajin Qershor 2022 të skemave sociale dhe pensioneve raporton kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni