Kreu Ekonomi Lajm i mirë: Ndihmohen me nga 200 euro kjo kategori.

Lajm i mirë: Ndihmohen me nga 200 euro kjo kategori.

nga Flamur Berisha

Pjesëtari i Policisë së Kosovës, Riza Murati përmes një postimi në Facebook, ka bërë të ditur se kanë ndërmarrë një aksion vullnetar në bashkëpunim me kryqin e kuq në Vushtrri, për tu dalë në ndihmë familjeve më me nevojë, të prekura nga vërshimet e fundit në qytetin e Vushtrrisë.

“Për 15 familje  janë ndarë nga 200 euro. Faleminderit vëllezërve dhe motrave në Norvegji për mjetet e grumbulluara, Zoti ju bekoftë”, ka shkruar Murati.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni