Kreu Ekonomi Lajm i mirë: Nis pagesa prej 130 eurosh për punetoret me kontrata 1 vjeqare

Lajm i mirë: Nis pagesa prej 130 eurosh për punetoret me kontrata 1 vjeqare

nga Flamur Berisha

Ka filluar pagesa prej nga 130 euro per punetoret e deklaruar me kontrate 1 vjeqare.

Ministria e Financave dhe Transfereve njofton se ka hap një numër telefoni pa pagesë: 080044440 për informim të individëve/bizneseve lidhur me statusin e aplikacionit të tyre, dhe për centralizim të informatave dhe kërkesave të cilat po pranojmë në baza ditore. Thirrjet do të pranohen nga e hëna – në të premten, gjatë orarit të punës (8:00 – 16:00).

Ju gjithashtu mund të pëlqeni