Kreu Financa Lajm i mire per festat e fundevitit per keto kategori te punetoreve

Lajm i mire per festat e fundevitit per keto kategori te punetoreve

nga Kontabilisti

Njoftohen punetoret e sektorit publik nga Ministria e Financave se pagat do te ekzekutohen para festes se vitit te ri. Ky njoftim vlene edhe per skemat sociale dhe pensioneret si dhe per te gjithe ata qe gezojne te hyra nga shteti./MF

Ju gjithashtu mund të pëlqeni