Kreu Biznes Lajm i mire per keto kategori te bizneseve!

Lajm i mire per keto kategori te bizneseve!

nga Flamur Berisha

Oda e Hotelerisë ka njoftuar të hënën se ka marrë konfirmimin nga Ministria e Shëndetësisë për zgjatjen e orarit të punës në sektorin e gastronomisë deri në orën 01:00 pas mesnate.

Deri në këtë orë do të lejohet edhe organizim i dasmave dhe ahengjeve familjare.

Ky vendim, sipas kësaj ode, pritet të hyjë në fuqi nga dita e mërkurë (sot).

Me këtë vendim parashihet po ashtu që numri i të ftuarve në organizime që do të mbahen në hapësira të mbyllura do të jetë deri në 300 persona.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni