Kreu Financa Lajm i mire për keto kategori të personave

Lajm i mire për keto kategori të personave

nga Kontabilisti

Policia e Kosovës, Zjarrfikësit dhe nxënësit e shkollave fillore të Komunës së Prishtinës lirohen nga pagesat e përdorimit të trafikut urban. Ky vendim u mor në shenjë falënderimi për punonjësit e linjës së parë dhe për të stimuluar përdorimin e transportit publik tek gjeneratat e reja.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni