Kreu Financa Lajm i mire per lehonat dhe shtesat per femije.

Lajm i mire per lehonat dhe shtesat per femije.

nga Kontabilisti

Ministria e Financave njofton te gjithe se pagesat prej 10 euro dhe 20 euro per femije jane ekzekutuar sot raporton kontabilisti.info . Parate i keni ne llogarite e juaja perkatese.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni